Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Прелиминарни резултати од испит Резултат Вовед во полициски науки
Прелиминарна листа Полициска етика јануари 2019 Резултат Основи на етика
Ocenka po ispit Резултат Човекови права и слободи
Ocenka po ispit Резултат Полициско право и примена на овластувања
Резултати од Завршен испит - бодовна состојба Резултат Кривично процесно право
Прелиминарни резултати Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати од испитна сесија Резултат Криминалистичко разузнавање
Резултати од испит Резултат Меѓународна полициска соработка
Резултати од испит Резултат Контрола на безбедносен сектор
Резултати од испит Резултат Криминалистичка тактика
Резултати од завршен испит - 07.02.2019 Резултат Меѓународно хуманитарно право
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Основи на приватна безбедност
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 4
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 3
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 4
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 3
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 2
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 1
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1