Соопштенија за студиска програма Безбедност и евроатлантски интеграции
pp123456789pp
НасловТипПредметДатум
Прелиминарни резултати од испит Резултат Вовед во полициски науки
Прелиминарна листа Полициска етика јануари 2019 Резултат Основи на етика
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Безбедносна култура
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 2
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 1
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 2
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1
Основи на етика Резултат Основи на етика
Јануарска сесија Резултат Право на ЕУ - правда и внатрешни работи
Прелиминарни резултати од завршен испит Резултат Основи на правото и уставно право
Прелиминарни резултати од континуирана проверка Резултат Основи на правото и уставно право
Прелиминарни листи Резултат Социологија
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 1
Прелиминарна листа Известување Англиски јазик 2
Резултати Резултат Меѓународни односи
прелиминарната листа за англиски јазик 1 Резултат Англиски јазик 1
Резултати од испит Резултат Социологија на безбедноста
Резултати од одржаниот испит по предметот „Основи на безбедност и безбедносен систем на РМ Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ
Збирен табеларен приказ на бодови Резултат Безбедносна култура
Соопштение Распоред на полагање Основи на економија и економско-финансиски криминал