Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
КОНЕЧНА БОДОВНА ЛИСТА - редовни Резултат Криминалистичка техника
КОНЕЧНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Криминалистичка техника
Прелиминарна листа Резултат Кривично процесно право
Јунска испитна сесија Резултат Односи со јавноста
Јунска испитна сесија Резултат Полиција и јавност
Јунска испитна сесија - редовни Резултат Полициско право и примена на овластувања
Јунска испитна сесија - вонредни Резултат Полициско право и примена на овластувања
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Вооружување и опрема
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Вооружување и опрема –задолжителна академска способност
Бодовна листа Резултат Вовед во психологијата со криминалистичка психологија
соопштение Резултат Еколошка криминалистика
Конечни резултати јунска испитна сесија Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Интегрирано грнично управување Резултат Интегрирано гранично управување
Полициски менаџмент Резултат Полициски менаџмент
Резултати Полициска етика Резултат Полициска етика со деонтологија
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА - редовни Резултат Методика на истражување општ криминалитет
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА - вонредни Резултат Методика на истражување општ криминалитет
Бодовна листа - редовни Резултат Економска криминалистика
БОДОВНА ЛИСТА НА ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ Резултат Методика на истражување на економско-финансиски криминал