Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од прв поправен колоквиум по Кривично Право Резултат Кривично право
Термин за есеј Резултат Пенологија
Полиција и јавност - Прв поправен колоквиум Резултат Полиција и јавност
Известување за часови со вонредни студенти Известување Англиски јазик 3
Известување за писмена активност со вонредни студенти Известување Англиски јазик 1
Термин за настава со вонредни студенти Известување Англиски јазик 3
Термин за настава со вонредни студенти Известување Англиски јазик 1
Термин за втор колоквиум Известување Кривично процесно право
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Посета на затворот Куманово Известување Пенологија
Резултати од поправен колоквиум Резултат Англиски јазик 1
Резултати од поправен колоквиум Резултат Англиски јазик 3
ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО ВО ИСТРАЖУВАЊЕ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Конечни резултати од континуирана проверка Резултат Правосуден систем
Термин за есеј Известување Социологија на политиката
Термин за есеј- јануарска испитна сесија Известување Современи социолошки теории
Термин за есеј- јануарска испитна сесија Известување Социологија
Резултати ноемвриска испитна сесија Резултат Криминална политика
Резултати од испитот по Криминологија Резултат Криминологија
Известување Известување Психологија на комуникации