Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Криминалистичка тактика
Промена на термин Резултат Полициска етика со деонтологија
Промена на термин Известување Основи на етика
Резултати од писмениот испит по предметот Компјутерска безбедност одржан на 13.09.2017 Резултат Компјутерска безбедност
Терминот за усно испрашување кај проф. Лабовиќ се презакажува Известување
Резултати од испит Резултат Психологија
Резултати од испит Резултат Психологија
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Процена на ризик
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Основи на приватна безбедност
Известување Известување Психологија
Известување Известување Меѓународен тероризам
Bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат Човекови права и слободи
Прелиминарни резултати од септемвриска сесија Резултат Меѓународна полициска соработка
Прелиминарни резултати од септемвриска сесија Резултат Вовед во полициски науки
резултати од испит Резултат Криминалистичко разузнавање
Септемвриски испитен рок Резултат Безбедност во сообраќајот
Септемвриски испитен рок Резултат Сообраќајна деликвенција
Септемвриски испитен рок Резултат Криминологија
Конечни резултати - 06.09.2017 Резултат Меѓународно јавно право