Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Криминологија
Резултати од испит Резултат Организиран криминал и корупција
Резултати од испит Резултат Кривично право
Конечни резултати Резултат Правосуден систем
Резултати од испит Резултат Меѓународен тероризам
Резултати од испит Резултат Криминалистичка тактика
Резултати од испит Резултат Контрола на безбедносен сектор
Промена на термин Резултат Основи на етика
Терминот за усно испрашување кај проф. Лабовиќ се презакажува Известување
Резултати од испит Резултат Криминалистичка психопатологија
Резултати од испит Резултат Психологија на криминалното однесување
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Девијантност и неформална социјална контрола
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
Rodovi perspektivi na kriminalot-Bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат
Известување Известување Меѓународен тероризам
Nediskriminacija i ranlivi grupi-bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат
Bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат Човекови права и слободи
Прелиминарни резултати од септемвриска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Термин за оцени Резултат Пенологија
Термин за оцени Известување Виктимологија