Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Социјална патологија
Резултати од испит Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
оценки во индекс од проф.Владимир Ортаковски Известување
Теми и материјал за втор колоквиум Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца Материјали Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Конечни резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Внесување на оценки во индекс Известување Методика на истражување на пожари и експлозии
Резултати од поправен колоквиум Резултат Криминалистичка тактика 1
Резултати од поправен колоквиум Резултат Криминалистичко разузнавање
Изработка на есеј Известување Превенција на криминалитетот
Подготвителни прашања за вториот колоквиум за академската 2017/2018 Материјали Систем на приватна безбедност
априлска сесија Пенологија 2018 Резултат Пенологија
резултати од априлска сесија Резултат Виктимологија
резултати од априлска сесија Резултат Виктимологија
резултати од априлска сесија Резултат Виктимологија
резултати од априлска сесија Резултат Виктимологија
резултати од априлска сесија Резултат Виктимологија
резултати од априлска сесија Резултат Виктимологија
резултати од априлска сесија Резултат Виктимологија
резултати од прв поправен малолетничка Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца