Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
резултати од поправен колоквиум Резултат Контрола на безбедносен сектор
Резултати од испит и Прелиминарна листа Резултат Социологија на политиката
Резултати од поправен колоквиум Резултат Сообраќајна деликвенција
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Резултат Превенција на социопатолошки појави
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Резултат Девијантност и неформална социјална контрола
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Резултат Социјална патологија
Конечни резултати Односи со јавноста Резултат Односи со јавноста
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ ПО ПОЛИЦИСКО ПРАВО Резултат Полициско право и примена на овластувања
резултати од поправен колоквиум Резултат Меѓународен тероризам
Термин за поправни колоквиуми кај проф. д-р Светлана Николоска Известување
Резултати од прв колоквиум Резултат Психологија на криминалното однесување
Термин за прв поправен колоквиум Распоред на полагање Криминална политика
Термин за прв поправен колоквиум Распоред на полагање Децата жртви на криминал
Термин за прв поправен колоквиум Распоред на полагање Санкции во заедницата
Резултати прв колоквиум Резултат Санкции во заедницата
Резултати од прв колоквиум Резултат Децата жртви на криминал
Резултати од I Поправен колоквиум Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати од I Поправен колоквиум Резултат Современи социолошки теории
Резултати од I Поправен колоквиум Резултат Социологија
Резултати од одржаниот поправен колоквиум по предметот „Методика на истражување субверзивни дејства“ Резултат Методика на истражување на суберзини дејства