Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 4
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 3
Резултати од испит Резултат Криминалистичка техника
Конечни резултати-јунска сесија, редовни Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
Конечни резултати-јунска сесија, вонредни Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
Резултати од јунска сесија Резултат Меѓународни односи со меѓународна полициска соработка
Резултати од јунска сесија Резултат Управно право
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Основи на економија
Прелиминарна листа Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Прелиминарна листа Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Листа со конечни резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 4
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 3
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 2
Термини за земање на оценките Известување Англиски јазик 1
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 2
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1
Прелиминарни резултати Резултат Пенологија
Прелиминарни резултати Резултат Виктимологија
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Основи на економија