Соопштенија за студиска програма Криминалистика
pp1234567pp
НасловТипПредметДатум
Јануарска испитна сесија Известување
Презентација на изборни предмети Известување
Нови термини за испит Резултат
Распоред за настава на втор циклус студии Резултат
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии Известување
Термини за испити втор циклус Резултат
Одлука за прием на кандидати од ТРЕТИОТ уписен рок Одлука
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии на Факултетот за безбедност – Скопје Известување
Ноемвриска испитна сесија Известување
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии на Факултетот за безбедност – Скопје Известување
ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Термини за испити Распоред на полагање
Потребни документи за пријавување Резултат
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ Распоред на полагање
Резултати втор колоквиум Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Јунска сесија Известување
Резултати од Втор колоквиум Дипломатија и меѓународна безбедност Резултат Дипломатија и меѓународна безбедност