Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од втор колоквиум Резултат Англиски јазик 2
Прелиминарна ранг листа Резултат ОБСЕ и европска безбедност
Резултати од втор колоквиум Резултат Систем на приватна безбедност
Резултати од втор колоквиум Резултат Англиски јазик 4
Прелиминарна ранг листа Резултат Меѓународни односи со меѓународна полициска соработка
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Безбедносни стратегии и менаџмент
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Меѓународна заштита на животната средина
Прелиминарна листа Резултат Кривично процесно право
РАНГ ЛИСТА Резултат Управно право
Резултати од одржаниот втор колоквиум по предметот „Тактика на работа на разузнавачка служба Резултат
Резултати oд втoр колоквиум Резултат Безбедносни стратегии и менаџмент
Резултати oд втoр колоквиум Резултат Криминалистичко разузнавање
РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ОСНОВИ НА ЕКОНОМИЈА ОДРЖАН НА 17.05.2018 Резултат Основи на економија
РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ Резултат Меѓународна заштита на животната средина
Резултат од завршен испит Резултат Вовед во право и уставно право
Konecni bodovi so ocenka od ispit Резултат Полиција и човекови права
Термин за втор колоквиум Известување Психологија на криминалното однесување
Резултати од втор колоквиум по предметот Организиран криминал и корупција одржан на 14.05.2018 Резултат
Резултати од втор колоквиум по предметот Криминологија одржан на 16.05.2018 Резултат Криминологија
Прелиминарна бодовна листа Резултат Современи безбедносни системи