Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Криминалистичка техника
Бодовна листа Резултат Криминологија
Бодовна листа Резултат Превенција на криминалитетот
Резултати од јунска сесија Резултат Криминалистичка тактика
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Основи на економија
Резултати од испит -прва декада Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати од јунска сесија Резултат Колективни системи за безбедност
Листа на конечни резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Листа со конечни резултати Резултат Социологија
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 4
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 3
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 2
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 1
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 2
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Основи на економија
РЕЗУЛТАТИ Резултат Тактика и техника на обезбедување
Конелни резултати - 31.05.2018 и 11.06.2018 Резултат Меѓународно јавно право
Конечни резултати - 30.05.2018 и 12.06.2018 Резултат Меѓународно хуманитарно право
Резултати по Организиран криминал Резултат