Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
КОНЕЧНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Методика на истражување на компјутерски криминал
БОДОВНА ЛИСТА Резултат Економско финансиски криминалитет
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Резултати и соопштение Резултат Вовед во право и уставно право
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Девијантност и неформална социјална контрола
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
Бодовна листа Резултат Вовед во криминалистика
Одлагање на термин за испит Известување Полициска етика со деонтологија
Резултати јунска испитна сесија- Малолетничка делинквенција Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Резултати Јунска сесија Резултат Пенологија
Резултати Јунска сесија Резултат Виктимологија
Термин за оценка Известување Психологија на криминалното однесување
бодовна листа Резултат Економско финансиски криминалитет
ocenka Резултат Човекови права и слободи
ocenka Rodovi perspektivi na kriminalot Резултат
Резултати од испит Резултат Криминалистичка психопатологија
Резултати од испит Резултат Разузнавање и разузнавачки служби
впишување на оцени Известување Контрола на безбедносен сектор
впишување на оцени Известување Меѓународен тероризам
Резултати јунска испитна сесија Резултат Криминална политика