Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Термин за есеј Известување Дипломатија и меѓународна безбедност
Прелиминарна листа - септемвриска сесија Резултат Меѓународно јавно право
ВАЖНО СООПШТЕНИЕ Резултат Социологија
ВАЖНО СООПШТЕНИЕ Известување Социологија на политиката
ВАЖНО СООПШТЕНИЕ Резултат Социологија на политиката
Izvestuvanje za esej Резултат Полиција и човекови права
Izvestuvanje za esej Резултат Полиција и човекови права
Термин за самостојна (домашна) работа - есеј Известување Меѓународно договорно право
Термин за самостојна (домашна) работа - есеј Известување Меѓународно јавно право
Јунска сесија Резултат Безбедност во спортот
Јунска сесија Резултат СФО- задолжителна академска способност
Резултати Резултат Криминологија
Резултати Резултат Кривично право
Резултати Резултат Организиран криминал и корупција
Конечни резултати - 14.06.2017 Резултат Меѓународно јавно право
Прелиминарна листа Резултат Кривично процесно право
Јунска испитна сесија Резултат Односи со јавноста
Јунска испитна сесија Резултат Полиција и јавност
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Меѓународна полициска соработка
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки