Соопштенија за студиска програма СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ СТРУЧНИ СТУДИИ ПО БЕЗБЕДНОСТ
pp12pp
НасловТипПредметДатум
априлска испитна сесија Известување
Испитот за Дипломатија и меѓународна безбедност Распоред на полагање Дипломатија и меѓународна безбедност
Термин за полагање на предмететот Современи тероии и системи за безбедност Резултат
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ СОВРЕМЕНИ ТЕОРИИ И СИСТЕМИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ Резултат Современи теории и системи за безбедност
Известување за упис на семестар Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
Менторска настава на втор циклус на студии Известување
Јануарска испитна сесија Известување
Презентација на изборни предмети. Резултат
Нови термини за испит Резултат
Термин за давање на оценки и дополнителни консултации Резултат
Распоред за настава на втор циклус студии Резултат
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Термини за испити втор циклус Резултат
Ноемвриска испитна сесија Известување
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Резултат
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Резултат
Термини за испити Распоред на полагање
Потребни документи за пријавување Резултат
КОНКУР С ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување