Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Листа со конечни резултати Резултат Современи социолошки теории
Прелиминарна листа Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Листа со резултати Резултат Социологија на политиката
Листа со конечни резултати Резултат Социологија
Листа со конечни резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Lista so konecni rezultati Резултат Основи на статистика на криминалот
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 4
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 3
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 2
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 1
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1
Виктимологија - посебен дел Резултат Виктимологија
Прелиминарни резултати Резултат Пенологија
Прелиминарни резултати Резултат Виктимологија
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Економија на криминал
Резултати јунска испитна сесија Резултат Криминална политика
Резултати по Организиран криминал Резултат
Резултати по Криминологија Резултат Криминологија
Резултати од завршен испит Резултат Меѓународен тероризам
Резултати од испит од Јунската испитна сесија Резултат Превенција на социопатолошки појави