Соопштенија за студиска програма Криминалистика
pp1234567pp
НасловТипПредметДатум
Известување за упис на семестар Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
Термин за предавања Известување
Менторска настава на втор циклус на студии Известување
Теориско-концепциски пристапи и политики во безбедноста Известување
POKANA ZA RABOTILNICA Резултат
Прелиминарни резултати од јануарска сесија Резултат Превенција на конфликти и мирно решавање на споровите
Јануарска испитна сесија Известување
Презентација на изборни предмети Известување
Нови термини за испит Резултат
Распоред за настава на втор циклус студии Резултат
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии Известување
Термини за испити втор циклус Резултат
Одлука за прием на кандидати од ТРЕТИОТ уписен рок Одлука
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии на Факултетот за безбедност – Скопје Известување
Ноемвриска испитна сесија Известување
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии на Факултетот за безбедност – Скопје Известување
ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави