Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Јунска испитна сесија Резултат Односи со јавноста
Јунска испитна сесија Резултат Полиција и јавност
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Меѓународна полициска соработка
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Процена на ризик
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Основи на приватна безбедност
Бодовна листа Резултат Вовед во криминалистика
Одлагање на термин за испит Известување Полициска етика со деонтологија
Резултати од завршен испит - 14.06.2017 Резултат Меѓународно јавно право
Резултати од испит Резултат Компјутерска безбедност
Бодовна листа Резултат Дипломатија и меѓународна безбедност
Резултати Резултат Глобална безбедност
Термин за оценка Известување Психологија
Резултати од јунска сесија Резултат Психологија
Резултати, Јунска сесија Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
ocenka Резултат Полициско право и примена на овластувања
ocenka Резултат Човекови права и слободи
КОНЕЧНА ЛИСТА СО БОДОВИ НА РЕДОВНИ СТУДЕНТИ ПО ОСНОВИ НА ЕКОНОМИЈА 2016/17 Резултат Основи на економија