Соопштенија за студиска програма Безбедност и финансиска контрола
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Резултати од одржаниот испит - БФК Охрид Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ
Конечни резултати од завршен испит 11.6.2018 година Резултат Вовед во право и уставно право
Конечни резултати од завршен испит Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати од јунска сесија Резултат Управно право
Резултати по Организиран криминал Резултат
Резултати по Криминологија Резултат Криминологија
Резултати од завршен испит Резултат Меѓународен тероризам
Резултати Кривично право Резултат Кривично право
Резултати oд oдржаниoт испит Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ
Резултати од испитот по предметот Информациски технологии Резултат Информациони технологии
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Прелиминарни резултати од континуирана проверка Резултат Вовед во право и уставно право
Прелиминарни резултати од завршен испит Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати од испит - 1 декада Резултат Економска криминалистика
ЛИСТА НА ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ Известување
Испит 2-ра декада Известување Кривично процесно право
Термин за испит - 2 декада Известување Кривично процесно право
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Термин за испит Известување Кривично процесно право