Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Термин за самостојна (домашна) работа - есеј Известување Меѓународно договорно право
Термин за самостојна (домашна) работа - есеј Известување Меѓународно јавно право
Јунска сесија Резултат Безбедност во спортот
Јунска сесија Резултат СФО- задолжителна академска способност
Резултати Резултат Криминологија
Резултати Резултат Кривично право
Резултати Резултат Организиран криминал и корупција
Конечни резултати - 14.06.2017 Резултат Меѓународно јавно право
Прелиминарна листа Резултат Кривично процесно право
Јунска испитна сесија Резултат Односи со јавноста
Јунска испитна сесија Резултат Полиција и јавност
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Меѓународна полициска соработка
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Процена на ризик
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Основи на приватна безбедност
Бодовна листа Резултат Вовед во криминалистика
Одлагање на термин за испит Известување Полициска етика со деонтологија
Резултати од завршен испит - 14.06.2017 Резултат Меѓународно јавно право