Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Вооружување и опрема
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Вооружување и опрема –задолжителна академска способност
Бодовна листа Резултат Вовед во психологијата со криминалистичка психологија
соопштение Резултат Еколошка криминалистика
Конечни резултати јунска испитна сесија Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Интегрирано грнично управување Резултат Интегрирано гранично управување
Полициски менаџмент Резултат Полициски менаџмент
Резултати Полициска етика Резултат Полициска етика со деонтологија
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА - редовни Резултат Методика на истражување општ криминалитет
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА - вонредни Резултат Методика на истражување општ криминалитет
Бодовна листа - редовни Резултат Економска криминалистика
БОДОВНА ЛИСТА НА ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ Резултат Методика на истражување на економско-финансиски криминал
БОДОВНА ЛИСТА НА ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ Резултат Методика на истражување на економско-финансиски криминал
Бодовна листа - вонредни Резултат Економска криминалистика
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Резултати и Термин за увид Известување Управно право
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Справување со конфликти
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Заштита од пожари, експлозии и опасни материии
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Безбедност во приватниот сектор