Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Интегрирано грнично управување Резултат Интегрирано гранично управување
Полициски менаџмент Резултат Полициски менаџмент
Резултати Полициска етика Резултат Полициска етика со деонтологија
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА - редовни Резултат Методика на истражување општ криминалитет
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА - вонредни Резултат Методика на истражување општ криминалитет
Бодовна листа - редовни Резултат Економска криминалистика
БОДОВНА ЛИСТА НА ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ Резултат Методика на истражување на економско-финансиски криминал
БОДОВНА ЛИСТА НА ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ Резултат Методика на истражување на економско-финансиски криминал
Бодовна листа - вонредни Резултат Економска криминалистика
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Резултати и Термин за увид Известување Управно право
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Справување со конфликти
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Заштита од пожари, експлозии и опасни материии
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Безбедност во приватниот сектор
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Систем на приватна безбедност
Бодовна листа - редовни Резултат Вовед во криминалистика
Бодовна листа Резултат Вовед во криминалистика
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Методика на истражување на економско-финансиски криминал