Соопштенија за студиска програма Форензички науки
pp1234pp
НасловТипПредметДатум
Термини за испити втор циклус Резултат
Одлука за прием на кандидати од ТРЕТИОТ уписен рок Одлука
Ноемвриска испитна сесија Известување
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Известување
Нови термини за испит Резултат
ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Термини за испити Распоред на полагање
Потребни документи за пријавување Резултат
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ Распоред на полагање
Јунска сесија Резултат
РАСПОРЕД ЗА НАСТАВА Распоред на час
Запишување на летен семестар Известување
Распоред на испити Распоред на полагање
РАСПОРЕД НА НАСТАВА НА ВТОР ЦИКЛУС Распоред на час
Менторска настава Распоред на час
Пријавување на испити Известување
Термин за настава Известување Методологија на истражување на безбедносни појави
НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТО МЕТОДОЛОГИЈА Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Известување и Распоред на настава на Втор циклус студии Распоред на час