Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 4
Резултати од испит Резултат Криминалистичка техника
Бодовна листа Резултат Криминологија
Бодовна листа Резултат Превенција на криминалитетот
Резултати од јунска сесија Резултат Криминалистичка тактика
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Основи на економија
Резултати од испит -прва декада Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати од јунска сесија Резултат Колективни системи за безбедност
Листа на конечни резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Листа со конечни резултати Резултат Социологија
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 4
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 3
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 2
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 1
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 2
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Основи на економија
РЕЗУЛТАТИ Резултат Тактика и техника на обезбедување
Конелни резултати - 31.05.2018 и 11.06.2018 Резултат Меѓународно јавно право
Конечни резултати - 30.05.2018 и 12.06.2018 Резултат Меѓународно хуманитарно право