Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од прв колоквиум по предметот Организиран криминал и корупција 26.03.2018 Резултат Организиран криминал и корупција
Резултати од прв колоквиум по предметот Меѓународно кривично право 26.03.2018 Резултат Меѓународно кривично право
Резултати од прв колоквиум по предмет Криминологија 28.03.2018 Резултат Криминологија
Резултати од прв поправен колоквиум Резултат Современи безбедносни системи
Резултати од испит Резултат Современи безбедносни системи
Резултати од испит Резултат Методика на истражување на организиран криминал
Резултати од прв поправен Резултат ОБСЕ и европска безбедност
Rezultati od ispit i peliminarna lista Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати од поправен колоквиум Резултат Сообраќајна криминалистика
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Резултат Систем на приватна безбедност
Резултати од априлска сесија Резултат Меѓународни односи со меѓународна полициска соработка
Конечни резултати Односи со јавноста Резултат Односи со јавноста
резултати од прв поправен колоквиум по основи на економија Резултат Основи на економија
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ ПО ПОЛИЦИСКО ПРАВО Резултат Полициско право и примена на овластувања
Термин за поправен прв колоквиум Распоред на полагање Справување со конфликти
резултати од поправен колоквиум Резултат Тероризам и методика на истражување на тероризам
Темрин за менторска настава Известување Полиција и меѓународно хуманитарно право
Термин за менторска настава Известување Меѓународно договорно право
Настава Известување Меѓународна заштита на животната средина
Прв поправен колоквиум Резултат Меѓународни односи со меѓународна полициска соработка