Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Резултати од испит Резултат Психологија на комуникации
Резултати од испит Резултат Криминалистичка психопатологија
Конечни резултати Правосуден систем 28.5.2018 Резултат Правосуден систем
Конечни резултати од континуирана проверка Правосуден систем Резултат Правосуден систем
Конечни резултати од континуирана проверка Резултат Правосуден систем
Конечни резултати од завршен испит Резултат Правосуден систем
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Психологија на криминалното однесување
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 4
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 3
Резултати јунска испитна сесија Резултат Санкции во заедницата
Конечни резултати јунска испитна сесија Резултат Децата жртви на криминал
Резултати јунска испитна сесија Резултат Децата жртви на криминал
Конечни резултати јунска испитна сесија Резултат Превенција на виктимизација и заштита на жртви
Бодовна листа Резултат Криминологија
Бодовна листа Резултат Превенција на криминалитетот
Бодовна листа Резултат Криминолошки теории
Бодовна листа Резултат Ресторативна правда
Резултати од јунска сесија Резултат Криминалистичка тактика
Резултати од јунска сесија Резултат Вовед во право и уставно право