Соопштенија за студиска програма Докторски студии
pp12345pp
НасловТипПредметДатум
Криминалистика и наука за полицијата - термин за испит Известување
СООПШТЕНИЕ ЗА ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
СООПШТЕНИЕ ЗА ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат
СООПШТЕНИЕ ЗА ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
СООПШТЕНИЕ ЗА ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
СООПШТЕНИЕ ЗА ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Потребни докуемнти за пријавување Резултат
К О Н К У Р С ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ Известување
Известување за Студиски научно-истражувачки семинар Известување
Термин за испит - Безбедност и меѓународно јавно право Известување
Термин за испит - Организиран криминал и корупција Известување
Известување за настава Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Дополнување на конкурс и дополнителен уписен рок за трет циклус студии Известување
Предавања Известување
Термин за испит - Организиран криминал и корупција Известување
К О Н К У Р С ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ Резултат
Термин за испит Методологија на истражување на безбедносни појави Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Соопштение Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Термин за испит Известување
Термин за испит - Национална и меѓународна безбедност Известување