Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Прелиминарна листа - ноемврсика сесија Резултат Меѓународно јавно право
Резултати Резултат Меѓународен тероризам
Бодови од испит во ноемвриска сесија Резултат Човекови права и слободи
Резултати од испит Резултат Социологија
Резултати од испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ Резултат Сообраќајна деликвенција
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ Резултат Безбедносни стандарди при транспорт
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ОСНОВИ НА ПРИВАТНА БЕЗБЕДНОСТ Резултат Основи на приватна безбедност
клинчка настава по криминалистичка психопатлогија Резултат Криминалистичка психопатологија
СООПШТЕНИЕ Известување Корпоративна безбедност
СООПШТЕНИЕ Известување Глобална безбедност
Резултати од прв колоквиум Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати од прв колоквиум Резултат Криминалистичка тактика
Резултати од прв колоквиум Резултат Безбедносен менаџмент
РЕЗУЛТАТИ Резултат Глобална безбедност
Известување Известување Англиски јазик 1
Менторска настава Известување Меѓународни односи
Менторска настава Известување Хумана безбедност
Менторска настава Известување Цивилна заштита
Резултати од I колоквиум Резултат Современи безбедносни системи