Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Криминалистичка тактика
Резултати од испит Резултат Контрола на безбедносен сектор
Промена на термин Резултат Основи на етика
Терминот за усно испрашување кај проф. Лабовиќ се презакажува Известување
Резултати од испит Резултат Криминалистичка психопатологија
Резултати од испит Резултат Психологија на криминалното однесување
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Девијантност и неформална социјална контрола
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
Rodovi perspektivi na kriminalot-Bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат
Известување Известување Меѓународен тероризам
Nediskriminacija i ranlivi grupi-bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат
Bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат Човекови права и слободи
Прелиминарни резултати од септемвриска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Термин за оцени Резултат Пенологија
Термин за оцени Известување Виктимологија
Конечни резултати Резултат Пенологија
Конечни резултати Резултат Виктимологија
Септемвриски испитен рок Резултат Сообраќајна деликвенција
Септемвриски испитен рок Резултат Криминологија
Септемвриски испитен рок Резултат Превенција на криминалитетот