Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Известување за менторска настава Известување Безбедносен менаџмент
Термин за менторска настава Известување Меѓународно право за права на човекот
Резултати од испит Резултат Полициско право и примена на овластувања
ocenki od ispit vo septemvriska sesija Резултат Човекови права и слободи
Основна литература за предметот Безбедносни политики Материјали Безбедносни политики
Материјали за Прв колоквиум од предметот Кризен менаџмент Материјали Кризен менаџмент
Менторска настава Известување Хумана безбедност
менторска настава Известување Хумана безбедност
Конечни резултати од септемвриска сесија Резултат Меѓународна полициска соработка
Конечни резултати од септемвриска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Настава Известување Превенција на криминалитетот
Термин за менторска настава Известување Меѓународно право за права на човекот
Термин за менторска настава Известување Меѓународно право за права на човекот
Термин за менторска настава Известување Меѓународно право за права на човекот
Настава Известување Меѓународни односи со меѓународна соработка
Термин за оценка Известување Меѓународно јавно право
Термин за вежби Резултат Вовед во право и уставно право
Менторска настава Известување Цивилна заштита
Термин за вежби Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Термин за вежби Известување Меѓународно јавно право