Соопштенија за студиска програма СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ СТРУЧНИ СТУДИИ ПО БЕЗБЕДНОСТ
pp1pp
НасловТипПредметДатум
Распоред на испити Распоред на полагање
Термин за давање на оценки за предметот Кризен менаџмент Известување Кризен менаџмент
Термин за давање на оценки за предметот Современи теории и системи за безбедност Известување Современи теории и системи за безбедност
Термин за давање на оценки за предметот Безбедносни стратегии Известување Безбедносни стратегии
Резултати од испит по предмет Современи теории и системи за безбедност Резултат Современи теории и системи за безбедност
Материјали за Прв дел од предметот Безбедносни стратегии Материјали Безбедносни стратегии
Материјали за Прв дел од предметот Кризен менаџмент Материјали Кризен менаџмент
Известување за консултации и предавања за Кризен менаџмент Распоред на полагање Кризен менаџмент
Јунска сесија Известување
Термин за испит Известување
Резултати од испит Економско – финансиски криминал Резултат
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ ДИПЛОМАТИЈА И МЕЃУНАРОДНА БЕЗБЕДНОСТ Резултат Дипломатија и меѓународна безбедност
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ СОВРЕМЕНИ ТЕОРИИ И СИСТЕМИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ Резултат Дипломатија и меѓународна безбедност
РАСПОРЕД ЗА НАСТАВА Распоред на час
Настава-Еколошки криминал Известување