Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Процена на ризик
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Основи на приватна безбедност
Бодовна листа Резултат Вовед во криминалистика
Одлагање на термин за испит Известување Полициска етика со деонтологија
Резултати од завршен испит - 14.06.2017 Резултат Меѓународно јавно право
Резултати од испит Резултат Компјутерска безбедност
Бодовна листа Резултат Дипломатија и меѓународна безбедност
Резултати Резултат Глобална безбедност
Термин за оценка Известување Психологија
Резултати од јунска сесија Резултат Психологија
Резултати, Јунска сесија Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
ocenka Резултат Полициско право и примена на овластувања
ocenka Резултат Човекови права и слободи
КОНЕЧНА ЛИСТА СО БОДОВИ НА РЕДОВНИ СТУДЕНТИ ПО ОСНОВИ НА ЕКОНОМИЈА 2016/17 Резултат Основи на економија
Резултати од испит Резултат Психологија
Известување Известување Корпоративна безбедност
РЕЗУЛТАТИ Резултат Глобална безбедност