Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати прв поправен колоквиум Резултат Децата жртви на криминал
Резултати прв поправен колоквиум Резултат Санкции во заедницата
Резултати прв поправен колоквиум Резултат Криминална политика
Теми и материјал за втор колоквиум Малолетничка делинквенција Материјали Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
КОнечни резултати Резултат Социологија на политиката
Изработка на есеј Известување Криминологија
Изработка на есеј Известување Превенција на криминалитетот
априлска сесија пенологија Резултат Пенологија
резултатит априлска сесија ККП Резултат Виктимологија
Резултати од прв поправен колоквиум Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Резултати од испит Резултат Правосуден систем
резултати од поправен колоквиум Резултат Контрола на безбедносен сектор
Резултати од испит и Прелиминарна листа Резултат Социологија на политиката
Резултати од поправен колоквиум Резултат Сообраќајна деликвенција
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Резултат Превенција на социопатолошки појави
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Резултат Девијантност и неформална социјална контрола
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Резултат Социјална патологија
Конечни резултати Односи со јавноста Резултат Односи со јавноста
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ ПО ПОЛИЦИСКО ПРАВО Резултат Полициско право и примена на овластувања