Соопштенија за студиска програма Безбедност и финансиска контрола
pp12345678pp
НасловТипПредметДатум
Нови термини за испит Резултат
Распоред за настава на втор циклус студии Резултат
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Термини за испити втор циклус Резултат
Одлука за прием на кандидати од ТРЕТИОТ уписен рок Резултат
Ноемвриска испитна сесија Известување
ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Термини за испити Распоред на полагање
Резултати од писмениот испит по предметот Современи даночни системи Резултат Современи даночни системи
Потребни документи за пријавување Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
Резултати од испит Резултат Современи даночни системи
Термини за испити Распоред на полагање
Резултати од испитот СОВРЕМЕНИ ДАНОЧНИ СИСТЕМИ Резултат Современи даночни системи
Материјали за Втор дел од предметот Безбедносни стратегии Резултат
Јунска сесија Резултат
Термин за испит Известување
РАСПОРЕД ЗА НАСТАВА Распоред на час
Запишување на летен семестар Известување
Резултати од испитот по Современи даночни системи Резултат Современи даночни системи