Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Бодовна состојба пред испит Резултат Вовед во полициски науки
Резултати од одржаниот испит по предметот „Разузнавање и разузнавачки служби“, на ден, 16.01.2018. Резултат Разузнавање и разузнавачки служби
Резултати од одржаниот испит по предметот „Национална безбедност“ на ден, 16.01.2018. Резултат Национална безбедност
Прелиминарна листа Резултат Меѓународен тероризам
Известување Распоред на полагање Колективни системи за безбедност
Конечна листа Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
Прелиминарна листа Резултат Англиски јазик 1
Резултати Резултат Вовед во право и уставно право
Соопштение Известување Корпоративна безбедност
Соопштение Известување Глобална безбедност
Резултати од втор колоквиум Резултат Вовед во криминалистика
Збирни табеларни прегледи на бодови и оценки Резултат Основи на приватна безбедност
Резултати од втор колоквиум Резултат Меѓународен тероризам
Прелиминарна ранг листа Резултат Цивилна заштита
Резултати од втор колоквиум Резултат Меѓународни односи
Прелиминарна ранг листа Резултат Колективни системи за безбедност
Прелиминарна листа Резултат Криминалистичка тактика
Прелиминарна листа Резултат Безбедносен менаџмент
Резултати од втор колоквиум Резултат Безбедносни стандарди при транспорт
Резултати од втор колоквиум Резултат Сообраќајна деликвенција