Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Специјално физичко обарзование
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Резултати од испит Резултат Криминалистичка психопатологија
Конечни резултати од континуирана проверка Резултат Основи на правото и уставно право
Конечни резултати од завршен испит 11.6.2018 година Резултат Основи на правото и уставно право
Конечни резултати од завршен испит Резултат Основи на правото и уставно право
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Психологија на криминалното однесување
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 4
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 3
Резултати од испит Резултат Криминалистичка техника
Конечни резултати-јунска сесија, редовни Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
Конечни резултати-јунска сесија, вонредни Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
Резултати од јунска сесија Резултат Меѓународни односи со меѓународна полициска соработка
Резултати од јунска сесија Резултат Управно право
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Основи на економија
Прелиминарна листа Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Прелиминарна листа Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Листа со конечни резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 4
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 3