Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Интегрирано грнично управување Резултат Интегрирано гранично управување
Полициски менаџмент Резултат Полициски менаџмент
Резултати Полициска етика Резултат Полициска етика со деонтологија
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА - редовни Резултат Методика на истражување општ криминалитет
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА - вонредни Резултат Методика на истражување општ криминалитет
Бодовна листа - редовни Резултат Економска криминалистика
БОДОВНА ЛИСТА НА ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ Резултат Методика на истражување на економско-финансиски криминал
БОДОВНА ЛИСТА НА ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ Резултат Методика на истражување на економско-финансиски криминал
Бодовна листа - вонредни Резултат Економска криминалистика
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Резултати и Термин за увид Известување Управно право
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Справување со конфликти
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Заштита од пожари, експлозии и опасни материии
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Безбедност во приватниот сектор
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Систем на приватна безбедност
Бодовна листа - редовни Резултат Вовед во криминалистика
Бодовна листа Резултат Вовед во криминалистика
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Методика на истражување на економско-финансиски криминал
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА - вонредни Резултат Методика на истражување општ криминалитет