Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Конечни резултати Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Основи на етика Резултат Основи на етика
КОНЕЧНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Методика на истражување на компјутерски криминал
БОДОВНА ЛИСТА Резултат Економско финансиски криминалитет
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Резултати и соопштение Резултат Вовед во право и уставно право
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Девијантност и неформална социјална контрола
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
Бодовна листа Резултат Вовед во криминалистика
Одлагање на термин за испит Известување Полициска етика со деонтологија
Резултати јунска испитна сесија- Малолетничка делинквенција Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Резултати Јунска сесија Резултат Пенологија
Резултати Јунска сесија Резултат Виктимологија
Термин за оценка Известување Психологија на криминалното однесување
бодовна листа Резултат Економско финансиски криминалитет
ocenka Резултат Човекови права и слободи
ocenka Rodovi perspektivi na kriminalot Резултат
Резултати од испит Резултат Криминалистичка психопатологија
Резултати од испит Резултат Разузнавање и разузнавачки служби