Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати јунска испитна сесија Резултат Санкции во заедницата
Конечни резултати јунска испитна сесија Резултат Децата жртви на криминал
Резултати јунска испитна сесија Резултат Децата жртви на криминал
Конечни резултати јунска испитна сесија Резултат Превенција на виктимизација и заштита на жртви
Бодовна листа Резултат Криминологија
Бодовна листа Резултат Превенција на криминалитетот
Бодовна листа Резултат Криминолошки теории
Бодовна листа Резултат Ресторативна правда
Резултати од јунска сесија Резултат Криминалистичка тактика
Резултати од јунска сесија Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Економија на криминал
Прелиминарна листа Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Листа со конечни резултати Резултат Современи социолошки теории
Прелиминарна листа Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Листа со резултати Резултат Социологија на политиката
Листа со конечни резултати Резултат Социологија
Листа со конечни резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Lista so konecni rezultati Резултат Основи на статистика на криминалот
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 4
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 3