Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Bodovna lista Резултат Полиција и човекови права
Резултати од втор колоквиум Резултат Тероризам и методика на истражување на тероризам
ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА СТУДЕНТИ ПО ОСНОВИ НА ЕКОНОМИЈА 2017/2018 Резултат Основи на економија
Прелиминарни резултати Резултат Криминалистичка тактика 1
Термин за испит Известување Превенција на криминалитетот
Резултати од 2 колоквиум Резултат Економска криминалистика
Резултати од втор колоквиум Резултат Англиски јазик 2
Прелиминарна ранг листа Резултат ОБСЕ и европска безбедност
Резултати од втор колоквиум Резултат Систем на приватна безбедност
Резултати од втор колоквиум Резултат Англиски јазик 4
Прелиминарна ранг листа Резултат Меѓународни односи со меѓународна полициска соработка
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Безбедносни стратегии и менаџмент
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Меѓународна заштита на животната средина
Прелиминарна листа Резултат Кривично процесно право
РАНГ ЛИСТА Резултат Управно право
Резултати од одржаниот втор колоквиум по предметот „Тактика на работа на разузнавачка служба Резултат
Резултати oд втoр колоквиум Резултат Безбедносни стратегии и менаџмент
Резултати oд втoр колоквиум Резултат Криминалистичко разузнавање
РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ОСНОВИ НА ЕКОНОМИЈА ОДРЖАН НА 17.05.2018 Резултат Основи на економија
РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ Резултат Меѓународна заштита на животната средина