Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Јунска сесија Резултат СФО- задолжителна академска способност
РАНГ ЛИСТА (конечна) Резултат Управно право
Резултати Резултат Криминологија
Резултати Резултат Кривично право
Резултати Резултат Организиран криминал и корупција
Конечни резултати - 14.06.2017 Резултат Меѓународно јавно право
КОНЕЧНА БОДОВНА ЛИСТА - редовни Резултат Криминалистичка техника
КОНЕЧНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Криминалистичка техника
Прелиминарна листа Резултат Кривично процесно право
Јунска испитна сесија Резултат Односи со јавноста
Јунска испитна сесија Резултат Полиција и јавност
Јунска испитна сесија - редовни Резултат Полициско право и примена на овластувања
Јунска испитна сесија - вонредни Резултат Полициско право и примена на овластувања
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Вооружување и опрема
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Вооружување и опрема –задолжителна академска способност
Бодовна листа Резултат Вовед во психологијата со криминалистичка психологија
соопштение Резултат Еколошка криминалистика
Конечни резултати јунска испитна сесија Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Интегрирано грнично управување Резултат Интегрирано гранично управување