Соопштенија за студиска програма Безбедност и финансиска контрола
pp123456789pp
НасловТипПредметДатум
Одлагање на термин за испит Известување
Aприлска испитна сесија Известување
Известување за упис на семестар Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
Менторска настава на втор циклус на студии Известување
POKANA ZA RABOTILNICA Резултат
Нови термини за испит Резултат
Јануарска испитна сесија Известување
Презентација на изборни предмети. Известување
Испитот по предметот Современи даночни системи го положија следните студенти Резултат Современи даночни системи
Распоред за настава на втор циклус студии Резултат
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Термини за испити втор циклус Резултат
Одлука за прием на кандидати од ТРЕТИОТ уписен рок Резултат
Ноемвриска испитна сесија Известување
ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Термини за испити Распоред на полагање
Резултати од писмениот испит по предметот Современи даночни системи Резултат Современи даночни системи
Потребни документи за пријавување Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување