Соопштенија за студиска програма Безбедност и финансиска контрола
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Резултати од поправен колоквиум Резултат Криминалистичка методика
Изработка на есеј Известување Превенција на криминалитетот
Подготвителни прашања за вториот колоквиум за академската 2017/2018 Материјали Безбедност во приватниот сектор
Резултати од испит Резултат Вовед во право и уставно право
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Резултат Безбедност во приватниот сектор
резултати од поправен колоквиум Резултат Тероризам и методика на истражување на тероризам
Настава Известување Еколошки криминалитет
Резултати од Поправен колоквиум Резултат Кривично процесно право
Резултати од поправен колоквиум Резултат Еколошка криминалистика
Термини за поправен колоквиум кај проф. д-р Злате Димовски Известување
Резултати од прв колоквиум Резултат Економска криминалистика
Резултати од прв колоквиум Резултат Безбедност во приватниот сектор
Прелиминарна листа Резултат Кривично процесно право
Настава Известување Еколошки криминалитет
Резултати од прв колоквиум Резултат Тероризам и методика на истражување на тероризам
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Резултати од Колоквиум 1 Резултат Кривично процесно право
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Резултати од прв колоквиум по предметот Еколошки криминал- БФК Резултат Еколошки криминалитет