Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Септемвриска сесија Резултат Вовед во право и уставно право
Известување Известување Еколошки криминалитет
Резултати од испит Резултат Кривично право
Виктимологија - посебен дел Известување Виктимологија
Резултати од испит Резултат Криминологија
Резултати од испит Резултат Организиран криминал и корупција
Конечни резултати Резултат Правосуден систем
Резултати од испит Резултат Меѓународен тероризам
Резултати од испит Резултат Криминалистичка тактика
Резултати од испит Резултат Контрола на безбедносен сектор
Промена на термин Резултат Основи на етика
Терминот за усно испрашување кај проф. Лабовиќ се презакажува Известување
Резултати од испит Резултат Криминалистичка психопатологија
Резултати од испит Резултат Психологија на криминалното однесување
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Девијантност и неформална социјална контрола
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
Rodovi perspektivi na kriminalot-Bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат
Известување Известување Меѓународен тероризам
Nediskriminacija i ranlivi grupi-bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат
Bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат Човекови права и слободи