Соопштенија за студиска програма Докторски студии
pp12345pp
НасловТипПредметДатум
СООПШТЕНИЕ ЗА ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
СООПШТЕНИЕ ЗА ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат
СООПШТЕНИЕ ЗА ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
СООПШТЕНИЕ ЗА ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
СООПШТЕНИЕ ЗА ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Потребни докуемнти за пријавување Резултат
К О Н К У Р С ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ Известување
Известување за Студиски научно-истражувачки семинар Известување
Термин за испит - Безбедност и меѓународно јавно право Известување
Термин за испит - Организиран криминал и корупција Известување
Известување за настава Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Дополнување на конкурс и дополнителен уписен рок за трет циклус студии Известување
Предавања Известување
Термин за испит - Организиран криминал и корупција Известување
К О Н К У Р С ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ Резултат
Термин за испит Методологија на истражување на безбедносни појави Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Соопштение Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Термин за испит Известување
Термин за испит - Национална и меѓународна безбедност Известување
Термин за испит - Криминалистика и наука за полицијата Известување