Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Психологија
Резултати од испит Резултат Психологија
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Процена на ризик
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Основи на приватна безбедност
Известување Известување Психологија
Известување Известување Меѓународен тероризам
Bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат Човекови права и слободи
Прелиминарни резултати од септемвриска сесија Резултат Меѓународна полициска соработка
Прелиминарни резултати од септемвриска сесија Резултат Вовед во полициски науки
резултати од испит Резултат Криминалистичко разузнавање
Септемвриски испитен рок Резултат Безбедност во сообраќајот
Септемвриски испитен рок Резултат Сообраќајна деликвенција
Септемвриски испитен рок Резултат Криминологија
Конечни резултати - 06.09.2017 Резултат Меѓународно јавно право
Preliminarni bodovi pred septemvriska sesija Резултат Полиција и човекови права
Термин за впишување на оценка во индекс - за сите сесии Известување Меѓународно јавно право
Резултати Резултат Корпоративна безбедност
Резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати од завршен испит - 13.09.2017 Резултат Меѓународно хуманитарно право