Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
оценки во индекс од проф.Владимир Ортаковски Известување
Резултати од априлска сесија Резултат Топографија
Конечни резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати од поправен колоквиум Резултат Криминалистичко разузнавање
Изработка на есеј Известување Криминологија
Изработка на есеј Известување Превенција на криминалитетот
резултати од поправен колоквиум Резултат Контрола на безбедносен сектор
Резултати од испит и Прелиминарна листа Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати од поправен колоквиум Резултат Сообраќајна криминалистика
Резултати од поправен колоквиум Резултат Сообраќајна деликвенција
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Резултат Процена на ризик
РЕЗУЛТАТИ Резултат Тактика и техника на обезбедување
Конечни резултати Односи со јавноста Резултат Односи со јавноста
Резултати од прв поправен колоквиум Резултат Основи на економија
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ ПО ПОЛИЦИСКО ПРАВО Резултат Полициско право и примена на овластувања
Термин за поправен прв колоквиум Распоред на полагање Справување со конфликти
резултати од поправен колоквиум Резултат Тероризам и методика на истражување на тероризам
Термин за менторска настава Известување Меѓународно договорно право
Термин за поправни колоквиуми кај проф. д-р Светлана Николоска Резултат
Прелиминарни резултати од прв колоквиум Резултат Вооружување и опрема