Соопштенија за студиска програма Меѓународна безбедност
pp1234pp
НасловТипПредметДатум
Пријавете се за истражувач Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Термини за испити Распоред на полагање
Термини за испити Распоред на полагање
Јунска сесија Резултат
РАСПОРЕД ЗА НАСТАВА Распоред на час
Запушување на летен семестар Известување
Распоред на испити Распоред на полагање
РАСПОРЕД НА НАСТАВА НА ВТОР ЦИКЛУС Распоред на час
Пријавување на испити Известување
Термин за менторска настава Меѓународно право на вооружени конфликти Известување Меѓународно право на вооружени конфликти
Термин за настава Известување Методологија на истражување на безбедносни појави
НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ МЕТОДОЛОГИЈА Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Известување и Распоред на настава на Втор циклус студии Распоред на час
Одлука за прием на кандидати Одлука
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ НА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ Распоред на полагање
ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии - трет уписен рок Одлука
Одлука за прием студенти втор уписен рок Одлука