Соопштенија за студиска програма Криминалистика
pp123456pp
НасловТипПредметДатум
Термини за испити втор циклус Резултат
Одлука за прием на кандидати од ТРЕТИОТ уписен рок Одлука
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии на Факултетот за безбедност – Скопје Известување
Ноемвриска испитна сесија Известување
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии на Факултетот за безбедност – Скопје Известување
Нови термини за испит Резултат
ОБУКА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Термини за испити Распоред на полагање
Потребни документи за пријавување Резултат
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ Распоред на полагање
Резултати втор колоквиум Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Јунска сесија Известување
Резултати од Втор колоквиум Дипломатија и меѓународна безбедност Резултат Дипломатија и меѓународна безбедност
Известување - Кривично право и меѓународно кривично право Известување
Известување Известување Методологија на истражување на криминалитетот
РАСПОРЕД ЗА НАСТАВА Распоред на час
Запишување на летен семестар Известување
Распоред на испити Распоред на полагање