Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од јунска сесија Резултат Меѓународни односи со меѓународна полициска соработка
Резултати од јунска сесија Резултат Управно право
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Основи на економија
Прелиминарна листа Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Прелиминарна листа Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Листа со конечни резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 4
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 3
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 2
Термини за земање на оценките Известување Англиски јазик 1
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 2
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1
Прелиминарни резултати Резултат Пенологија
Прелиминарни резултати Резултат Виктимологија
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Основи на економија
Конечни резултати - 31.05.2018 и 11.06.2018 Резултат Меѓународно јавно право
Конечни резултати - 31.05.2018 Резултат Меѓународно договорно право
Конечни резултати - 31.05.2018 и 11.06.2018 Резултат Меѓународно право за права на човекот
Резултати по Криминологија Резултат Криминологија
Резултати од завршен испит Резултат Тероризам и методика на истражување на тероризам